Εταιρία | Παρουσίαση

Η εταιρία ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Ε., σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και έχοντας σημαντική παρουσία εδώ και 30 χρόνια στην Ελληνική αγορά, έχει κερδίσει τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών της. Είναι αντιπρόσωπος σε μερικούς από τους μεγαλύτερους Οίκους του Εξωτερικού, με συχνές εισαγωγές, ώστε να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρία ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Ε., είναι μια εταιρία, με πιστοποιημένα υλικά και εξειδικευμένες γνώσεις κυρίως σε ότι έχει σχέση με επικαλύψεις - επενδύσεις στεγών και όψεων με τιτανιούχο ψευδάργυρο ή με χαλκό.

Μερικά από τα υλικά που αντιπροσωπεύει η εταιρία είναι τα εξής :

LINDAB RAINLINE: σύστημα μεταλλικών υδρορροών, το πιο πλήρες και απόλυτα ελεγμένο σύστημα Υδρορροών της παγκόσμιας αγοράς, εύκολο στην τοποθέτηση με νέα κουμπωτά εξαρτήματα.

KLÖBER: Φεγγίτες στέγης νέας γενιάς. Συστήματα εξαερισμού στέγης, ειδικό εξάρτημα στήριξης κεραίας και στήριξης ηλιακού σε κεραμοσκεπή. Εφαρμόζονται τέλεια σε κάθε στέγη, μοντέρνος σχεδιασμός άψογη στεγάνωση

AXEL: Ιταλικά παράθυρα στέγης της εταιρίας AXEL, από ανοδειωμένο αλουμίνιο πολυεστερικής βαφής και εσωτερική ξύλινη επένδυση, με διπλό τζάμι (4-15-4). Μπορούν να τοποθετηθούν σε στέγες με ελάχιστη κλίση 8° με παραδοσιακά κεραμίδια ή μπετόν

RHEINZINK: Επικαλύψεις - επενδύσεις με φύλλα τιτανιούχου ψευδάργυρου

COR-TEN:

Επενδύσεις όψεων με λαμαρίνες Cor-Ten


KME: Επικαλύψεις - επενδύσεις με φύλλα χαλκού.

FLENDER FLUX: Στηρίγματα ηλιακών-φωτοβολταϊκών συλλεκτών της flender flux

TELESTEPS: Μια παγκόσμια πατέντα τις Σουηδικής εταιρίας TELESTEPS σε ότι αφορά τις τηλεσκοπικές σκάλες αλουμινίου, με πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας κατά DIN ΕΝ 131.

MINKA: Μεταλλικές πτυσσόμενες σκάλες οροφής και τοίχου της αυστριακής εταιρίας MINKA.

Η εταιρία ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Ε., εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των ανοξείδωτων συστημάτων στήριξης και ανάρτησης με συρματόσχοινα.

Οι εταιρίες που εκπροσωπούνται είναι οι εξής :

JAKOB: ανοξείδωτα συστήματα ανάρτησης - αγκύρωσης και δικτυώματα, σε συνδυασμό με συρματόσχοινα για ελαφρές ή βαριές κατασκευές.

CARL STAHL: σύστημα υψηλού design, που περιλαμβάνει ανοξείδωτο συρματόσχοινο μικρής διατομής και εξαρτήματα συναρμολόγησης από επινικελωμένο ορείχαλκο. Ιδανικό σύστημα για εσωτερικούς χώρους με ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

SERAFINI: ανοξείδωτα φωτιστικά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ανοξείδωτα γραμματοκιβώτια καθώς και εξαρτήματα μπάνιου.

NGLEGLAS: ανοξείδωτα εξαρτήματα στήριξης τζαμιών

INOXDESIGN: ανοξείδωτα κιγκλιδώματα

ARTINOX: Ανοξείδωτα πλακίδια με επένδυση από ανοξείδωτο φύλλο 18/10.

JNF: Ανοξείδωτα συστήματα διαχωριστικών για χώρους υγιεινής.
Τα ανοξείδωτα αυτά συστήματα, έχουν υψηλή ποιότητα και αντοχές, με αποτέλεσμα να υπερέχουν σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα. Η αισθητική τους είναι ανάλογη με την άψογη λειτουργικότητά τους, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δίνοντας λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές ανάγκες.

Στόχος της εταιρίας ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Ε., είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην Ευρωπαϊκή αγορά, καθώς παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά.

ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Α.Ε.
ΕΔΡΑ : Γ. ΘΕΟΤΟΚΑ 1, 546 21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ: 2310285171 - 2310264822, FAX: 2310263744
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:ΠΡΟΕΚΤ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΤΗΛ: 2310685224Copyright © 2011 Isaakidis All rights reserved.
Powered by Softways S.A.