Εφελκυόμενα μεταλλικά πλέγματα JAKOB

Τα ανοξείδωτα δικτυώματα της ελβετικής εταιρίας JAKOB, δίνουν έξυπνες λύσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με συρματόσχοινο διαμέτρου Φ1,0/1,5/2,0 και 3,0 mm και πλάτος κάναβου από 30mm έως 180mm.Τα δικτυώματα webnet, χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για προστατευτικά κιγκλιδώματα ή  για μεγάλες περιφράξεις υπαίθριων χώρων. Εξαιτίας της μεγάλης ευελιξίας και της αντοχής του υλικού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο σε μια ιδιάζουσα αρχιτεκτονική κατασκευή.

Κτίριο γραφείων στην Αθήνα  Ξενοδοχείο στη Σκιάθο Ξενοδοχείο στη Σκιάθο
περισσότερα έργα με ανοξείδωτα δικτυώματα

Ανοξείδωτο δικτύωμα με συρματόσχοινο Φ 1 mm, Φ 1.5mm, Φ 2mm και Φ 3 mm

Με πλάτος κάναβου σε mm : 25 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 100 / 120 / 140 / 160/180.
Με τρία διαφορετικά τελειώματα (κλεισίματα ) άκρων A, B, C

Α)  Αυτό το δικτύωμα απαιτείται όταν καθορίζεται το δίχτυ στις συναρμολογήσεις ακρών (συρματόσχοινο ή σωλήνες) που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και που επομένως επιτρέπουν επάνω των μεμονωμένων πλεγμάτων προτού να δεθεί.

Β)  Ένα δίχτυ με αυτό το δικτύωμα συναρμολογείται με ένα συρματόσχοινο , χρησιμοποιώντας μια τεχνική δεσίματος μέσω ανοικτά δακτυλίδι, στα υπάρχοντα ή προσυναρμολογημένα συρματόσχοινο ή σωλήνας

C)  Για μήκος 5.00 m, αυτό κόβεται και κλείνουν κατά τη διάρκεια της συναρμολογήσεις (διαστατική ακρίβεια) έπειτα η συναρμολόγησης Α ή το β είναι δυνατόν.

Οριζόντιο δικτύωμα
Οριζόντιο δικτύωμα Κατακόρυφο δικτύωμα

Κατάλογος webnet


Copyright © 2011 Isaakidis All rights reserved.
Powered by Softways S.A.