Εξαρτήματα και Εξαερισμοί στεγών

Η εταιρία KLÖBER μετά από έρευνες πολλών ετών, έχει κατασκευάσει μια σειρά εξαρτημάτων για κεραμοσκεπές από ειδικά σκληρό PVC, ανθεκτικά σε ιδιαίτερα σκληρές καιρικές συνθήκες (όπως παγωνιά και υπεριώδη ακτινοβολία), τα οποία τοποθετούνται σε κλίση στέγης από 20°-50°. Κεραμίδι - εξαερισμός αναθυμιάσεων από WC, κουζίνες κ.λ.π. Ειδικό κεραμίδι –βάση στήριξης του ηλιακού συλλέκτη, με μεταλλική ενίσχυση, με δυνατότητα να σηκώνει σε κάθε στήριγμα, βάρος 450 kg. Κεραμίδι-βάση για τη δίοδο  της κεραίας. Ακρυλικό κεραμίδι, διάφανο από ειδικό πολυκαρμπονικό.

Prismax Ακρυλικό Kεραμίδι Oλλανδικού Tύπου

Ακρυλικό κεραμίδι Prismax ολλανδικού τύπου από ειδικό πολυκαρμπονικό. Αφήνει να διαπερνά διάχυτο το φώς της ημέρας. Τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα κλασσικά κεραμίδια. Είναι ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες, στις άσχημες καιρικές συνθήκες και στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Δίοδος κεραίας universal

Δίοδος κεραίας universal, ταιριάζει σε  όλους τους τύπους των κεραμιδιών. Υψηλής ποιότητας PVC και ειδικής σύνθεσης για να αντέχει στην υπεριώδη ακτινοβολία. Με ρυθμιζόμενη βάση κεραμίδι ώστε να τοποθετείται σε οποιαδήποτε κλίση στέγης από 20°-50°

Εξαερισμός κεραμιδιού universal

Εξαερισμός κεραμιδιού universal με καπάκι, ταιριάζει σε  όλους τους τύπους των κεραμιδιών. Υψηλής ποιότητας PVC και ειδικής σύνθεσης για να αντέχει στην υπεριώδη ακτινοβολία. Με ρυθμιζόμενη βάση κεραμίδι ώστε να τοποθετείται σε οποιαδήποτε κλίση στέγης από 20°-50°. Χρησιμοποιείται για τον εξαερισμό των αναθυμιάσεων από WC, κουζίνες κ.λ.π μέσω της κεραμοσκεπής.

Σχάρα χιονιού

Σε περιοχές με μεγάλη χιονόπτωση και για την ασφάλεια των κινουμένων τοποθετούνται εξαρτήματα συγκράτησης της πτώσης του χιονιού. Αποτελείται από τις βάσεις-στηρίγματα του κεραμιδιού και την σχάρα μήκους  3.0 m.

Πεζογέφυρα Trapac

Για την ασφαλή πρόσβαση σε στέγες με μεγάλη κλίση από 24° έως 54° χρησιμοποιούνται ειδικά εξαρτήματα που τοποθετούνται έτσι ώστε να γεφυρώνονται μεταξύ τους και να δημιουργούν είτε σκαλοπάτια είτε πεζογέφυρα. Η πεζογέφυρα είναι πλάτους 25 cm και υπάρχει σε μήκη 42 cm, 63 cm ή 87 cm

Σωλήνας εύκαμπτος

Ο εύκαμπτος σωλήνας επιμηκύνει και προσαρμόζει τον εξαερισμό της στέγης στον σωλήνα που βγαίνει από την οικοδομή.Copyright © 2011 Isaakidis All rights reserved.
Powered by Softways S.A.